Serhat Teoman sevgili, din, eş, canım dizisi ve biyografisi

Serhat Teoman, TV ve sinema dramalarında tanınmış bir oyuncudur. Serhat’ı, hayatı, eşi Diana, Serhat, Acil Aşk Aranıyor dizisinin kahramanı Tioman Sinan’ı tanıyın, sanatsal kariyerinin nasıl başladığını ve küçük rollerden dizinin kahramanı olma yolunda nasıl geliştiğini anlatan bir haber, arkadaşı Bora Gülsoy ile ilişkisi Amna Golsha’ya olan aşkının hikayesi ve en önemli eserleri neler? Serhat Teoman’ın en önemli eseri nedir? Teknik başlangıç ​​ve birçok özel ve yenilenmiş bilgi ve haber nasıldı.

Sarhat Teoman kimdir?

Doğum Tarihi: 4 Haziran 1983, AD.
Yaş: 36 yaşındayım.
Doğum yeri: İzmir, Türkiye.
İkamet: İstanbul.
Uyruk: Türk uyruklu.
Müslüman din.
Mesleği: Oyuncu ve Yönetmen.
Medeni Durum: Bağlı.
Tatlımın adı: Lily Veray.
Kız kardeş sayısı: İki en küçüğü.
Akademik yeterlilik: Güzel Dramatik Sanatlar Fakültesi’nde Sanat Bölümü Sanat Bölümü’nde okudu. _ Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.
Sanat kariyerinin başlangıcı: MS 2003 yılında.
Astrolojik İşaret: İkizler.
Yükseklik: 182 cm.
Ağırlık: 78 kg.
Göz rengi: kahverengi.

 

Oyuncu Sarhat Teoman’ın kariyeri

Aktör olarak başlangıcı üniversitede okurken oldu. TV dizilerinde küçük rollerde. 2003 kurşun yarası dahil. Ve sonra kanlı bir düğünde göründü. Ve bir yalancı Yerim. Sağ ve Avrupa yakası. 2007 yılında üç dizi halinde yer aldı. Kızlar takımı ve hepsi tek kişilik, gece gündüz. Sound Love Step ve Endless Song’da öne çıkan biraz daha büyük roller almaya başlamak için. Ve 2011 akşamıydı.

Okul öğrencisi iken tiyatroya katıldı, ilk oyunları “Yaranın Kurşunu” dizisi gibi küçük roller hakkında oldu ve ardından “Yum Al-Masaa” dizisi gibi daha büyük roller almaya başladı.

İzleyicilerin ilgisini çeken ve kendisini tanıyan ilk rolü “Kuzey ve Güney” dizisindeydi. Bu çalışma çok başarılı oldu ve Türkiye dışında Sırbistan – BAE – Kazakistan – Almanya – İran gibi birçok başka ülkede de yayınlandı.

Kuzey Güney’de Sarhat Teoman

Büyük roller vermeye başladı ve seyirci onu daha çok tanıdı. Kuzey Güney dizisine katıldığı zaman. 7 Eylül 2011’de Kanal D’de başlayan dizinin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel oynuyor. 26 Haziran 2013 tarihinde. En sevilen dizilerden biri oldu. Yurt dışında da yayınlanmaktadır. Özellikle Sırbistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Arnavutluk ve İran gibi ülkelerde.

Dizi, iki kardeşin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Farklı yollar, farklı hedefler, hedeflerine ulaşmanın farklı yöntemleri ve zıt kişilikler. Tek ortak noktaları Cemre’ye olan aşklarıdır. Kuzey sert. Sinirli ve agresif. Ama aynı zamanda yumuşak bir kalp.

Kardeşi Güney, gönülden çok çalışan ve ağabeyinin ona olan bağlılığından sürekli şikayet eden mantıklı bir adamdır. Bir gün Kuzey ve Güney bir trafik kazasına karışır. Bir kişiyi öldürmek. Cosi. Silahlı olduğu için kendini suçlu hisseden. Direksiyonun arkasında kim var. Ertesi gün üniversite sınavına girecek. Kardeşi yerine suçu alır ve hapse girer. Hikaye bundan sonra başlıyor.

Üretimi

Dizinin senaryosunu İse Yorniç ve dizinin ilk sezonunun yönetmeni Milik Genço’nun yazdığı Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. İkinci yönetmen ise Hilal Saral’dır. Dizinin yapım şirketi Ay Yapım ve yapımcısı Kerem Çatay. Dizinin müzikleri ve aranjmanı Toygar Işıklı tarafından yapılmıştır. Genel müzik çekimleri de dahil olmak üzere İstanbul’da gerçekleşiyor. Dizi yaklaşık 90 dakika uzunluğundadır. Kuzey Güney dizisinin resmi web sitesini içerir. Ay Yapım web sitesi “Kuzeyguney.tv” Ekibi. Ve bölüm özetleri. Ve resimler ayarlandı. Bu seriden bölümleri ve eklemeleri yazdırın.

Sarhat Teoman’ın rolleri daha ünlü

Günümüz sarayının Savaş Ataman olarak sunduğu ünlü eserlerden biri olan bu, 1940’larda İstanbul’da geçen bir aşk hikayesidir. Ardından 2015 yılında Acil Aranıyor dizisinin şampiyonluğunu kazandı. Ancak herkesin beğenisini kazanan eser, Annem dizisinde Sinan rolüdür. Eserin hikayesi, annesi ve kocasıyla birlikte yaşayan, ancak üvey babası ve annesi tarafından sıklıkla fiziksel ve psikolojik tacize maruz kalan bir çocuk kralın etrafında dönüyor. Ancak kendini savunamama ya da kendini savunma kabiliyetine sahip olmadığı için sessiz kalıyor. Yapabileceği tek şey, her gün bir caminin önünde oturmak, herhangi birinin onu alıp evlat edinmesini beklemekti.

Malak Zainab, Malak okulunda geçici bir okul buldu. O zamandan beri Malak ve Zainab’ın hayatı değişti. Onlar çok ilgili. Ve onu alıp Malak’ın kasabasından kaçmaya karar verdiler. Ancak küçük kızın annesi onu ve polisi aramaya başladı. Her ne kadar onu terk ediyor ve ona bakmıyordu. Ama kızını ve Zainab’ın ilişkisini kıskandı ve kızının onun yerine Zainab’a annem demeye başladı.

Bu çok güçlü bir iş. Sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede çok önemli bir konuyu ve önemli bir sosyal sorunu tartıştığı için. Çocuklara yönelik şiddet meselesidir ve yasa, anneye, annesine ve bu çocukları koruma kabiliyetini dikkate almadan çocukların velayetini alma hakkını vermektedir. Ve bu şiddet sadece fiziksel değil aynı zamanda psikolojik ve cinseldir. Bu çalışma gerçekten gerçek bir hikayeye dayanıyor ve Japon dramaları ondan önce aynı işi yaptı ve oldukça heyecan vericiydi.

Kızım dizisi

İlk olumsuz rolü. Hapishaneden intikam almak için arkadaşlarından intikam almak için çıkan genç bir hırsızın rolünü sundu, çünkü hapis sebebinin onlar olduğuna inanıyordu. Rolü olumsuz olsa da, arkadaşını seven ve ondan bir kız çocuğu olan bir kadını sevdiği için seyirci ona çok sempati duydu. Sanırım bir süredir o kız onun kızı. Ama öyle değil. Hayali, ihanetinden dolayı bir arkadaşından intikam almaya dönüştü. Ancak dizinin sonunda hasta kızının iyiliği için yanında durur ve ona yardım etmeye çalışır.

Tioman filmleri ve TV şovları

2108 – Kızım (Jamal) (Dizi)
2017 – Sabri Mahallesi (Sinema Filmi)
2017 – Bir Dizi Nasıl Çizilir (Barış)
2016 – Anne (Komiser Sinan) (Dizi)
2015 – Acil Aşk Aranıyor (Sinan) TV dizisi
2015 – Acil Servis Dizisi (Sinan)
2013 – Bugünün Sarayı (Savaş Ataman) (Dizi)
2012 – Kuzey Güney (Burak Çatalcalı) (TV dizisi)
2011 – Akşam Günü (Tarık) (Dizi)
2010 – The Never End Song (Mesut) (TV dizisi)
2009 – Mevcut Adım Aşk (Selçuk) (Dizi)
2009 – Son Karar (kısa film)
2008 – Kız Takımı (Tolga) (Dizi)
2008 – Hepimiz İçin (Egemen) (Dizi)
2008 – Gündüz ve Gece (Konuk) (Dizi)
2007 – Sağ (Ali Sonat) (Dizi)
2006 – Yalancı Yarım (Cenk) (Dizi)
2006 – Ahh İstanbul (Konuk) (Dizi)
2005 – Kanlı Düğün (İlker) (Dizi)
2004 – Avrupa Yakası (Alikan’ın arkadaşı) (TV dizisi)
2003 – Yara Bullet (konuk) (TV dizisi)
2018 – İnsan Kulağı – Ulaştırma Daire Başkanlığı
2014 – aşağı – devam et
2012 – Pragma – GET
2012 – Dorian Gray – Tiyatro Fonu
2011 – Antigone – Tiyatro Fonu
2009-2010 – Ceaser A Balance – Tiyatro Kutusu
2007-2008 – Dalga – Dunkichot Tiyatrosu

Sarhat Tioman ve sevgilisi Bora Gülsoy

Hem oyuncu Serhat hem de oyuncu Bora arasında güçlü bir ilişki var. Bazılarına yakın arkadaşlar. Birçoğu her zaman birlikte oturmak için kafeye gider. Ayrıca bir keresinde oyuncunun kendi başına 26 fincan çay içtiğini ve bunun mahalle filmini yazıp yönettikleri kadar ona olan aşkından da bahsetti.

Sarhat Tioman ve sevgilisi Lily Ferai

Oyuncu Serhat Tioman ile Lily Ferray arasında güzel bir aşk ilişkisi olduğu ve kendisine evlenme teklif ettiğine dair bazı haberler yaydı, ancak ilk kez reddetti ve ilişkinin üç yıllık bir süreye ulaşmasını beklemeleri gerektiğini söyledi ve öyle kaldı. Serhat dördüncü yılın bitiminden sonra tekrar evlenme teklif edene kadar Ve ona cevabı güzeldi, dediğine göre işler iyi giderse yakında yüzük takacağız.

Oyuncu Serhat Tioman ve kız arkadaşı Amna Golshe

Sanatçı Serhat’a Türkiye’nin güzelliğini temsil eden oyuncu Amna Golsha eşlik ederken, aralarında duygusal bir ilişki olduğu konusunda pek çok haber aktardı. Gulch sessiz kaldı ve cevap vermedi, ancak yüzlerinde bir gülümseme göstermekten memnun kaldılar, sonra oradan ayrıldılar.